Van elk verkocht product wordt er €1,00 gedoneerd aan lokale Maastrichtse goede doelen:

Toon Hermans Huis Maastricht – KemisseKalbas
Stichting De Waalse Kerk – Perreplu
Bibihuis Maastricht – Zeiverlepke & Zeiverlepke gepersonaliseerd
Stichting Stap voor Stap – Sjeigelke
Stichting Vorkje Prikken – Körkentrèkker & Körkentrèkker Deluxe
‘t Heegeneerke – de Hoeskamer vaan De Heeg – Bougie (wit/zwart)
Stichting Stille Armen – LunchKalbeske
Stichting Harry Hardy – Kedoke
Vesting Museum Maastricht – Spaorkuusjke

Toon Hermans Huis Maastricht – KemisseKalbas
Het Toon Hermans Huis is open voor iedereen die met kanker te maken heeft: patiënten, ex-patiënten, naasten en nabestaanden. De mens staat centraal, niet de ziekte. Jong en oud vindt er gezelschap, activiteiten, informatie & voorlichting en veel meer. 
Het Toon Hermans Huis kan heel veel betekenen voor (ex-)patiënten, naasten en nabestaanden. De een komt voor een activiteit of voor een luisterend oor. De ander zoekt contact met lotgenoten. Je bent ook welkom als je gewoon gezelligheid zoekt of een ommetje in de stad maakt en even wilt uitrusten.

Stichting De Waalse Kerk – Perreplu
Stichting Waalse Kerk Maastricht is een culturele instelling die zich tot doel stelt het monumentale gebouw aan de Sint Pieterstraat 6 te Maastricht in te zetten als ontmoetingsplek voor Maastricht om zielsarmoede tegen te gaan.

 Bibihuis Maastricht – Zeiverlepke & Zeiverlepke gepersonaliseerd
Het Bibihuis richt zich op kinderen tussen de 4 en 12 jaar en staat voor zowel 24-uurs opvang als voor opvang en verblijf gedurende de weekenden en vakanties. Het streven is om de kinderen een warm, gezellig, geborgen en veilig leefklimaat te bieden met daarbij de nodige structuur en begrenzing.
Naast het bieden van een leefklimaat waarin de kinderen weer de kans gaan krijgen zich te ontplooien wordt er specifieke hulpverlening geboden, gericht op de problematiek van het kind. Het uiteindelijke doel is om de kinderen te laten uitgroeien tot stabiele volwassenen die in staat zijn te genieten van hetgeen het leven hen te bieden heeft.

Stichting Stap voor Stap – Sjeigelke
Stichting Stap voor Stap is opgericht om goede doelen te steunen. Waar veel goede doelen aan hun doelstelling voorbij gaan en veel geld aan de strijkstok blijft hangen, wordt door Stichting Stap voor Stap elke euro goed besteed en worden er geen kosten gedeclareerd door de bestuursleden.
Alles wat de leden doen gebeurt op basis van vrijwilligheid. De doelen die Stichting Stap voor Stap gaat steunen kunnen rekenen op hulp bij projecten. Zo kunnen projecten gerealiseerd worden met behulp van onze sponsoren en donateurs. Er zal geen geld worden overgemaakt, want dan blijft  het de vraag of het geld dáár terecht komt waar het hoort.

Stichting Vorkje Prikken – Körkentrèkker & Körkentrèkker Deluxe
Vorkje Prikken  is in Maastricht een bijzonder en veelzijdig restaurant waar iedereen van elke leeftijd, achtergrond, geaardheid en inkomen kan genieten van een heerlijke en gezonde 3-gangen maaltijd in een gemoedelijke sfeer voor een hele lage prijs. De locatie is gastvrij en gezellig ingericht, de menu’s verrassend en culinair, het eten vers bereid en met zorg opgediend.

t Heegeneerke – de Hoeskamer vaan De Heeg – Bougie (wit/zwart)
Een plekje waar je heerlijk en ongedwongen kunt zitten
Er is altijd wel een reden om naar `t Heegeneerke te gaan
Het is gewoon gezellig in een eigentijdse en huiselijke sfeer
Elke dag ben je welkom zelfs op zondag.
Wij staan zeven dagen in de  week voor jou klaar
Kom je gewoon buurten, krantje lezen of heb je een gesprekje.
Met wijk agent Jean.
Of gewoon lekker trek in een lekker vers bakje koffie met vlaai
Of trek in een broodje bal, kroket of een broodje gezond etc etc
We hebben het en ook nog tegen een redelijk bedrag.
Even schuilen of lekker op het terras genieten van de zon bij ons kan het !
Op vrijdag avond serveren wij frietjes met zuurvlees voor maar een klein bedrag
Heb je wat te vieren en wil je met meerderen komen lunchen bij ons kan het
Of wil jij gewoon je verhaal kwijt er is altijd wel iemand die je met raad en daad bij staat 

Stichting Stille Armen – LunchKalbeske
Stichting Stille Armen Maastricht is opgericht in 1993 en heeft als doel de stille armoede in Maastricht zoveel mogelijk te verzachten. De stichting werkt thans met circa 80 vrijwilligers en de basis werd gelegd door een medewerker van de Belastingdienst die in 1932 besloot om armlastige gezinnen te voorzien van een rijkelijk gevuld kerstpakket. Dit initiatief nam tijdens de oorlogsjaren steeds grotere vormen aan en is uiteindelijk uitgegroeid tot een grote vrijwilligersorganisatie.
Met name rond de feestdagen willen wij arme gezinnen een hart onder de riem steken. Als vrienden, familie en buren genieten van gezelligheid en lekkernijen, is het voor deze gezinnen extra doorbijten. Met onze jaarlijkse kerstpakkettenactie zorgen wij er dan voor dat ook zij kunnen Genieten met een grote G zoals elk gezin dat verdient!

Stichting Harry Hardy – Kedoke
De Harry Hardy Stichting is een charitatieve instelling met als doel om zowel in het carnavalsseizoen als daarbuiten klaar te staan voor zieken, ouderen en kinderen met een beperking. Ieder jaar opnieuw organiseren zij activiteiten, waarbij ze ons concentreren op de buurten St. Pieter, Jekerdal en Villapark. Hierdoor blijft het werkingsveld beheersbaar en overzichtelijk.

Vesting Museum Maastricht – Spaorkuusjke
De Stichting onderhoudt onderdelen van de Maastrichtse vestingwerken en zorgt dat iedereen de geschiedenis van Maastricht kan ervaren. Wij leiden vrijwilligers op, geven rondleidingen, hebben contacten met andere vestingsteden en werken samen met de Gemeente Maastricht en doet veel in de educatie van schooljeugd en studenten.